Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn vrienden vinden het te gek, maar ik schep niet op dat ik naar PSV ga'

Laatste update:

Koopmans reageert opvallend nuchter op zijn overgang. "Mijn vrienden vinden het allemaal te gek voor me hoor, maar ik ga niet lopen opscheppen dat ik nu naar PSV ga", zegt hij in het Eindhovens Dagblad. "Zo zit ik niet elkaar. Ik wil mezelf ontwikkelen en hoop bij PSV veel te leren van de ervaren spelers, met wie ik dagelijks train."

In eerste instantie gaat hij bij PSV aan de slag als derde keus achter Jeroen Zoet en Remko Pasveer, maar stiekem hoopt Koopmans natuurlijk op meer. Er wordt zelfs al gerept van een plaats in de Champions League-selectie. "Dat heb ik meteen afgekapt, ik wil daar nu niet eens aan denken. Ik ga in de eerste plaats om mezelf te verbeteren en om er te staan als het nodig is." PSV heeft echter duidelijk gemaakt dat de jonge doelman zijn wedstrijden zal spelen in het shirt van Jong PSV. Wel gaat hij trainen met de A-selectie.

Luuk Koopmans kan op den duur eerste keus worden in Eindhoven

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties