Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike van Beijnen tekent tweejarig contract, maar is na 25 dagen al weg

Laatste update:

"Het contract van Mike van Beijnen is in goed overleg ontbonden", laat Emmen weten in een kort bericht op sociale media. "We wensen Mike veel succes bij het vervolg van zijn carrière." Van Beijnen kwam eerder deze maand over van Fortuna Sittard, waar hij vorig seizoen tot slechts acht speelminuten kwam. Emmen rook zijn kans en bood de verdediger een tweejarig contract aan met de optie op een extra seizoen, maar aan de weinig gelukkige samenwerking is nu dus al een einde gekomen.

Emmen beleeft een rumoerige maand. Zo maakte voorzitter Ronald Lubbers bekend na dertien jaar te stoppen, daar hij meer tijd wil besteden aan andere dingen. Daarnaast vertrok technisch manager Mike Willems na slechts een half jaar in dienst te zijn geweest. Reden van zijn vertrek was een 'te groot verschil van inzicht' tussen FC Emmen en de bestuurder, liet de club weten. Trainer Fred Grim nam daarop de honneurs van Willems waar en de oefenmeester annex bestuurder heeft direct met harde hand ingegrepen door het contract van Van Beijnen te ontbinden.

De 24-jarige Van Beijnen begon zijn carrière bij RBC Roosendaal, waarna hij in 2011 overstapte naar de jeugdopleiding van Willem II/RKC Waalwijk. In de winter van 2018 maakte hij de gevoelige overstap naar Jong NAC Breda. De zoon van zaakwaarnemer Ali Dursun kwam een half jaar later bij Barcelona B terecht, waar hij een half jaar zou blijven voor zijn transfervrije overstap naar Gençlerbirligi. Weer een half jaar later tekende hij bij Fortuna Sittard, waarvoor hij vijf duels speelde. Tijdens zijn verhuurperiode aan FC Den Bosch, in het seizoen 2021/22, kwam hij 29 keer in actie.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties