Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij: 'Bas Nijhuis moet stoppen als scheidsrechter'

Laatste update:

Verweij vindt het verschil tussen Nijhuis en de andere scheidsrechters uit het korps van de KNVB te groot. "Het kan niet zo zijn dat jij in dienst van de KNVB andere regels kunt hanteren dan de andere scheidsrechters."

Ajax claimde in beide helften een penalty. Voor rust ging Kristian Hlynsson onder druk van meerdere tegenstanders naar het gras in het strafschopgebied. "Die wordt door twee man vastgehouden en gaat over een knie, dat is gewoon een strafschop", aldus Verweij.

"Het gebeurde tien meter van de plek waar ik zat, en toen was ik ook al overtuigd dat het een strafschop was. Later zag ik foto's van het moment die dat bevestigden."

In de slotfase van de wedstrijd kreeg de doorgebroken Kenneth Taylor een duw in de rug van Peer Koopmeiners. Nijhuis wuifde de protesten gedecideerd weg en ook de VAR Jannick van der Laan greep niet in. "Je mag een schouderduw geven maar je mag niet met je schouder een duw in iemand zijn rug geven", vindt Verweij.

"Mensen zeggen dan snel dat er op het middenveld wel wordt gefloten voor een dergelijke overtreding, maar zulke momenten waren er ook in de wedstrijd, en daar floot Nijhuis ook niet voor. Ik kan wel waarderen dat hij consequent is, maar dit zijn gewoon niet de regels."

Verweij deed navraag bij voormalig topscheidsrechter Mario van den Ende over het moment met Taylor. "Van den Ende heeft gewoon op een WK gefloten. Hij zei ook: 'Dit is honderd procent een penalty.' Het is gewoon heel gek dat één scheidsrechter compleet andere maatstaven kan hanteren."

Had Kenneth Taylor een penalty verdiend tegen Almere City FC?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties