Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij confronteert Steijn met eerdere uitspraak: 'Wanneer komen zij?'

Laatste update:

"Er is maar één Nederlander gekomen, dat is Branco (van den Boomen, red.)", zegt Steijn. "Die was er toen al", reageert Verweij. Steijn: "Die was er al, ja. Maar ik denk wel dat een aantal spelers die gekomen is, echt wel het Ajax-dna bezit. Uiteindelijk moet blijken of de puzzel in elkaar valt, maar we hebben wel met elkaar gezeten zo van: 'Aan welke voorwaarden moet het Ajax-dna voldoen?'"

"Dan heb je het over individuele kwaliteiten, een stukje bravoure, vooruit durven verdedigen, spelen voor de winst... Ik denk dat we daarin echt wel een aantal spelers hebben gehaald die dat bezit", zegt Steijn. Verweij vraagt dan aan de oefenmeester van de Amsterdammers 'welke van de tien aankopen uit zijn koker komen'. "Aan de voorkant hebben wij met de staf gezeten en aangegeven op welke posities we ons wilden versterken", aldus de trainer. "We konden aan het begin natuurlijk heel duidelijk zien aankomen dat Edson Álvarez, Mohammed Kudus, Jurriën Timber en Dusan Tadic weg zouden gaan."

"Uiteindelijk is het Sven (Mislintat, red.) samen met zijn scouts die met de namen en de bekende lijstjes komt. Zo is het gegaan." Steijn en zijn staf hebben wel 'wat namen' genoemd, zegt de trainer. "Maar je weet niet of die spelers daadwerkelijk haalbaar waren of naar Ajax wilden. We hebben met elkaar wel wat namen benoemd en die ook neergelegd. Uiteindelijk zijn er andere keuzes gemaakt. Dat hoeft niet per se goed of slecht te zijn. Dat is ook de taak van de td, om daar samen met zijn scouts 'een klap op te geven'."

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
1
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties