Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mike Verweij: 'Hij had een transfer moeten forceren bij Feyenoord'

Laatste update:

Anderhalve week geleden gaf Wieffer te kennen contact te hebben gehad met Atlético Madrid over een transfer. De nummer vier van LaLiga was bereid om ver te gaan en schakelde zelfs Antoine Griezmann in, maar kreeg nul op het rekest.

"Ik vind het heel frustrerend voor hem dat die transfer naar Atlético niet is doorgegaan", stelt Verweij. "Je zou hem bijna José Fortes Rodriguez toewensen als zaakwaarnemer, dan had je dit soort deals misschien wel moeten forceren."

Valentijn Driessen benadrukt dat Wieffer er zelf voor heeft gekozen om niet te forceren. "Hij heeft er bewust voor gekozen om bij Feyenoord te blijven vanwege het Nederlands elftal. Bij Atlético Madrid is het maar afwachten of je in de basis komt en of je minuten gaat maken."

Dat laatste begrijpt Verweij wel. "Maar hoe vaak komt een club als Atlético Madrid voorbij voor een speler uit de Eredivisie?", vraagt hij zich hardop af. "Waarschijnlijk moet je dit fragment bewaren. Daar word ik mee om mijn oren geslagen zodra er een nog mooiere club voor hem komt."

Driessen denkt niet dat de interesse van Atlético nu ineens is gevlogen. "Ze volgen hem natuurlijk al langer", stelt de chef voetbal. "Het is niet zoals bij Driouech, wat een eendagsvlieg is. Die moet het eerst nog maar een half jaar laten zien."

Wieffer over interesse


Na de gewonnen bekerwedstrijd tegen AZ gaf Wieffer tekst en uitleg bij de interesse van Atlético. "Ja, ze hebben zich wel gemeld, ja", zei hij bij ESPN. "Het is aan de clubs geweest, en die zijn er uiteindelijk niet uitgekomen."

Wieffer accepteerde zijn lot. "Ik ben niet iemand die moeilijk gaat doen, of niet komt trainen of zo. Zo zit ik niet in elkaar. Ik had wel willen praten met Atlético, maar als de clubs er niet uitkomen, dan heeft dat niet veel nut."

"We kijken in de zomer wel of er iets komt, en anders zit ik bij Feyenoord ook gewoon heel erg op mijn plek hoor. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik heb ook de garantie dat ik veel speel. Met het oog op het EK is dat ook wel belangrijk."

Had Wieffer een transfer moeten forceren?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties