Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij: 'Hij is na Ajax - Feyenoord echt niet meer serieus te nemen'

Laatste update:

Op zondag 24 september werd de Klassieker bij een 0-3 tussenstand definitief gestaakt nadat Ajax-fans meermaals vuurwerk op het veld hadden gegooid in de Johan Cruijff ArenA. Op aandringen van Bluyssen werd de wedstrijd op woensdag 27 september uitgespeeld, maar daardoor moest Volendam tot 2 november wachten om tegen Ajax te spelen.

"Jan Bluyssen, de competitieleider, die is na Ajax - Feyenoord niet meer serieus te nemen", zo stelt Verweij in de podcast Kick-off wanneer de uitschakeling van Volendam in de TOTO KNVB Beker ter sprake komt. Afgelopen donderdag ging de ploeg van trainer Matthias Kohler met 1-0 onderuit op bezoek bij amateurclub Excelsior Maassluis. In dat duel moest men het stellen zonder Calvin Twigt, die tegelijkertijd met Jong Oranje van Jong Gibraltar won (1-0).

"De Klassieker moest en zou binnen drie dagen ingehaald worden, anders zou er sprake zijn van competitievervalsing. Volendam was daar de dupe van en Jan Smit heeft in die zin ook behoorlijk uitgehaald naar de KNVB. De kleine club is weer het slachtoffer."

"Kijk, Volendam wilde in september tegen Ajax spelen, omdat de Amsterdammers toen nóg dieper in de crisis zaten", vervolgt Verweij. "Nu zie je wat er gebeurt: er moet een bekerwedstrijd gespeeld worden op het moment dat er een speler (Twigt, red.) opgeroepen wordt voor Jong Oranje."

"Het is gewoon belachelijk. Ajax stelde bijvoorbeeld na het incident met Etienne Vaessen voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk zelfs op zondag of maandagochtend al in te halen. Maar dat wilde de KNVB niet. Nu wordt het duel op 6 december uitgespeeld."

"Het is wel krankzinnig dat Ajax - Feyenoord onmiddellijk moet worden afgemaakt. Volendam is gewoon de dupe geworden en het is weer een voorbeeld dat een kleine club bij de KNVB gewoon de klos is", besluit Verweij.

Eredivisie
Ajax
2 - 0
FC Volendam

Meer nieuws

VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
16
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
13
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties