Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij kraakt 'wonderdokter': 'Wat moet je met deze spelers?'

Laatste update:

Driessen steekt van wal door te noemen dat PSV onder Schmidt niet dichterbij aartsrivaal Ajax is gekomen. "Die twee clubs kunnen elkaar naar grote hoogten sturen. Maar dat is de afgelopen tweeënhalf jaar faliekant mislukt. Ik vind niet dat PSV veel dichter bij Ajax is gekomen. Onder Mark van Bommel lukte dat wel, en toen zat Ajax ook nog op een hoger niveau met Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Hakim Ziyech en consorten. Dus ja, ik vind wel dat Schmidt gefaald heeft. Dat verwachtte je niet want er waren wel beloftes gemaakt. 'Nu gaan we een Wündertrainer binnenhalen, die gaat het Nederlands voetbal op zijn kop zetten'. Daar is niets van terechtgekomen."

"Hij heeft niks aan PSV toegevoegd", concludeert Driessen. Verweij corrigeert zijn collega. "Dat zeg jij, maar Schmidt heeft Mario Götze, Philipp Max, Philipp Mwene, Eran Zahavi, Joël Drommel, Ibrahim Sangaré en André Ramalho aan PSV toegevoegd. In feite heeft PSV gewoon de sleutel van de club in zijn handen gelegd. En nu hij weggaat: Wat moet je met deze spelers? Met Sangaré en Ramalho kun je wel wat, en misschien Max, maar de rest... zijn dat nou toevoegingen waar een volgende trainer ook mee aan de slag wil?"

Ook de komst van Götze eind 2020, die destijds door een groot aantal media als 'enorme stunt' werd bestempeld, kan Verweij niet bekoren. "Dat vond ik niet zo goed van Schmidt." "Hopelijk zijn we nu af van dat eeuwige gezeur van dat het Duitse voetbal zo geweldig is", wenst Driessen ten slotte. Schmidt won sinds zijn komst naar Eindhoven vooralsnog alleen de Johan Cruijff Schaal. Daar kan de oefenmeester voor zijn vertrek komende zomer nog drie prijzen aan toevoegen: PSV is nog altijd in de race om het landskampioenschap, de TOTO KNVB Beker en de Conference League.

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
11
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties