Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij maakt korte metten met 'Calimero-gedrag' bij Feyenoord

Laatste update:

"Als je ziet hoeveel voordeel Feyenoord in De Kuip heeft, dat heeft Ajax ook in de ArenA, hoor", oordeelt Verweij in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf. "Als je de topclub-penalty's ziet, dan moet je niet gaan zeuren om een penalty wel of niet. En dat gebeurt een week voor Feyenoord-PSV. Makkelie fluit hem, dat is de beste scheidsrechter van Nederland. Die komt wel onder een bepaalde druk te staan, want leg hem nu maar een keer in de negentigste minuut op de stip", loopt Verweij alvast vooruit op de Eredivisie-topper van zondag in Rotterdam.

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Kritiek op Slot
Volgens Valentijn Driessen speelt er bij Slot een 'achterliggende gedachte' mee. "Je kan ook zonder slimmigheidjes kampioen van Nederland worden. Zeker op de manier waarop Feyenoord nu speelt." Verweij vindt de manier van doen van Slot uiterst vreemd. "Hij manifesteert zich als een enorme Calimero, en dat is hij niet." Driessen is het daar roerend mee eens. "Slot heeft een uitstekend imago. Hij is welbespraakt en laat zijn teams goed voetbal spelen. Tja, als je dan met dit soort dingen aankomt, dat is gewoon slecht voor je naam. Dat raak je niet kwijt in twee goede wedstrijden."

Driessen had in zijn column voor De Telegraaf ook al kritiek op Slot. "Doodzonde dat een toptrainer als Slot, een voorbeeldfiguur in veel gevallen, zoiets als zogenaamde slimmigheidjes denkt nodig te hebben voor succes." Slot reageerde vrijdag op een persmoment op de woorden van Driessen. De coach kreeg tijdens de persconferentie uit de zaal de vraag hoe vaak hij op zijn tong heeft moeten bijten tijdens het vraaggesprek met Valentijn Driessen. "Niet één keer", zo luidde het antwoord van Slot. De trainer van Feyenoord had er geen moeite mee om vragen te beantwoorden van Driessen. "Ik heb ook een aantal positieve dingen over mijzelf in zijn column gelezen. Het woord 'topcoach' heb ik een keer zien staan. Het is maar net op welke manier je ernaar wilt kijken."

"Als dit alles is wat Valentijn aan het negatieve over mij kan bedenken, want op zich staat hij wel bekend als iemand die constant op zoek is naar het negatieve. Als dit alles wat hij bij mij kan bedenken, dan daag ik hem uit: kun je niet meer bedenken dan dit? Dat is een grapje Valentijn", zo besloot Slot lachend op de persconferentie voorafgaand aan de topper tegen PSV van zondag.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
63
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
37
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties