Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij noemt bedrag dat Ajax moet overmaken aan OGC Nice voor Pablo Rosario

Laatste update:

Francesco Farioli, de kersverse trainer van Ajax, wil Rosario dolgraag meenemen naar Amsterdam. Dinsdag meldde Verweij al dat de Nederlandse recordkampioen Rosario een contractvoorstel tot medio 2028 heeft gedaan.

Rosario heeft dat eerste voorstel volgens Verweij echter al naast zich neergelegd. Het verschil tussen vraag en aanbod is namelijk nog 'behoorlijk'. "Het is de verwachting dat Rosario's zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez op korte termijn een tegenvoorstel doet", zo schreef de journalist.

Een dag later geeft Verweij in de populaire podcast van de ochtendkrant een update over de huidige situatie. Ajax is in afwachting van een tegenvoorstel vanuit Rosario's entourage. "Als ze het idee hebben dat ze eruit gaan komen, moet er onderhandeld worden met Nice. Daar heeft hij nog een jaar een contract."

Verweij speculeert ook over de transfersom die Nice wil ontvangen. "Hij is destijds voor zes miljoen euro overgenomen van PSV. Nu heeft hij nog een eenjarige verbintenis, dus ik denk dat Ajax hem wel voor vier of vijf miljoen euro moet kunnen oppikken."

Onder Farioli speelde Rosario vorig seizoen 34 officiële wedstrijden. Aanvankelijk genoot de Nederlander geen basisplek, maar die veroverde de enkelvoudig international na de negende speelronde.

Vanaf dat moment startte Rosario slechts vijf keer niet in de basis. Farioli bleek groot liefhebber van zijn multifunctionaliteit. Hij speelde als rechtsachter, verdedigende middenvelder en sporadisch zelfs als centrale verdediger.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
26
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
9
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
17
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
39
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
98

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties