Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij: 'Noussair Mazraoui is op weg naar de uitgang bij Ajax'

Laatste update:

"Mazraoui is op weg naar de uitgang", erkent Verweij, die door presentator Pim Sedee gevraagd wordt naar de status van de rechtsachter. "Hij heeft dezelfde zaakwaarnemer als Hakim Ziyech, die een van de grootverdieners was in Amsterdam. Maar de tijd van de megasalarissen is door corona voorbij. Natuurlijk zal Ajax sommige spelers alsnog veel blijven betalen, maar in sommige contractonderhandelingen wordt nu wel gezegd: 'Tot hier en niet verder.'"

"Als je er dan niet uitkomt, is verkopen het beste", vervolgt Verweij. "Ik denk dat Ajax er best uit wil komen met Mazraoui, maar niet voor de bedragen die nu op tafel liggen." Ook Jurriën Timber, Devyne Rensch en Sean Klaiber zouden nog de rechtsachterpositie kunnen bekleden. Laatstgenoemde zou volgens Verweij overigens graag verkocht worden door Marc Overmars, maar de journalist verwacht niet dat dat op korte termijn gaat gebeuren. "Hij is vorig jaar zomer gehaald, dus het lijkt me niet dat hij meteen weer verkocht wordt. Als Mazraoui vertrekt, dan zal je Klaiber toch als derde back-up moeten houden."

Naar verluidt is ook Perr Schuurs een van de spelers komende zomer mag vertrekken. "Als voor hem een goede prijs voor wordt betaald, dan is hij weg", merkt Verweij op. "Hetzelfde gold eigenlijk voor Kjell Scherpen. Daar zagen ze in principe op termijn wel een speler voor Ajax 1 in. Maar wat Schuurs betreft zou ik de hoop nog niet helemaal opgeven", aldus de clubwatcher van Ajax. Donderdag berichtte De Telegraaf al over het feit dat Brighton & Hove Albion een akkoord zou hebben bereikt met Ajax over de komst van Scherpen.

In totaal zijn er zeven namen, Schuurs niet meegerekend, die weg zouden mogen bij Ajax, zo meldde Verweij eerder deze week. De kans is groot dat ook Nicolás Tagliafico vertrekt bij de landskampioen, al heeft dat te maken met de persoonlijke ambities van de Argentijn. Daarnaast zouden de Amsterdammers inzetten op de exit van Lassina Traoré, David Neres, André Onana en Zakaria Labyad.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties