Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mike Verweij onthult opmerkelijk contractdetail: 'Is dat echt zo? 10 miljoen?'

Laatste update:

Lucca werd afgelopen zomer op voordracht van Alfred Schreuder naar Amsterdam gehaald. De landskampioen had na het vertrek van Sébastien Haller behoefte aan lengte en zocht naar een spits die 'iets teweeg zou kunnen brengen' als het moment daarom zou vragen. De zoektocht kwam uit bij Lucca, die dit seizoen voor één miljoen euro wordt gehuurd van Pisa. Ajax troefde onder meer Bologna af. Laatstgenoemde club dacht de aanvaller binnen te hebben, maar Lucca raakte onder de indruk van de plannen van Ajax.

"Lucca hebben ze ook nog in de selectie. Hebben ze daar nou een verplichte koopoptie op? Moeten ze daar tien miljoen voor neerleggen? Dat is toch onbestaanbaar?", vraagt presentator Pim Sedee zich af. "Dat schijnt. Nu huren en volgend jaar kopen", antwoordt Verweij. "Een verplichte koopoptie. Dan ben je helemaal in de aap gelogeerd. Hij brengt wel iets als hij speelt. De momenten dat hij inviel werd er wel gescoord", vult Valentijn Driessen aan.

Volgens Driessen wordt er nog altijd met geld gesmeten bij Ajax. De Amsterdammers gaven deze winter het meeste geld uit van alle Eredivisie-clubs. "Ze geven tien miljoen euro uit aan Gerónimo Rulli, maar hij is geen versterking waardoor je meteen kampioen wordt. Het probleem ligt niet alleen bij de keeper, maar bij het hele elftal. Daarom vind ik dat Ajax zich op glad ijs begeeft. Zij hebben een huishouding om de Champions League te moeten spelen", aldus de chef voetbal.

Het aandeel van Lucca is beperkt dit seizoen. Schreuder koos voor zijn ontslag afwisselend voor Brian Brobbey, Mohammed Kudus en Dusan Tadic als eerste optie in de spits. Lucca deed tot dusver elf keer mee in alle competities, waarin hij goed was voor twee doelpunten en één assist. Zijn totaal aantal speelminuten komt daarmee op 197. Het contract van de aanvalsleider loopt bij Pisa nog door tot 2026, maar dat gaat dus vermoedelijk voor tien miljoen euro worden afgekocht door Ajax.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties