Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij onthult: 'Slechts 3 aankopen van Sven Mislintat mogen blijven bij Ajax'

Laatste update:

In een podcast die voornamelijk over het Nederlands elftal gaat, geeft Verweij een korte update over de huidige situatie in Amsterdam. "Bij Ajax hebben ze de troep die Mislintat heeft gehaald geëvalueerd. De conclusie is dat er van de twaalf spelers die zijn aangetrokken door Mislintat bij Gods gratie drie mogen blijven."

Verweij weet ook welke spelers mogen blijven bij Ajax. "Dat zijn Ramaj, Branco van den Boomen en - je raadt het nooit - Sivert Mannsverk. De rest heeft allemaal het bordje te koop op zijn voorhoofd." Collega Valentijn Driessen reageert vol ongeloof op de genoemde namen.

"Dat zegt alles over de huidige beleidsbepalers van Ajax", aldus de journalist. "Dat deze drie mogen blijven, die werkelijk geen enkele meerwaarde hebben gehad. Misschien alleen die keeper, die heeft het aardig gedaan."

Van Mannsverk en Van den Boomen is Driessen geen fan. "Die hebben geen meerwaarde, daar gaat het uiteindelijk om. Mannsverk zou de nieuwe Frenkie de Jong zijn, nou… in geen velden of geen wegen."

Volgens Verweij spreekt Ajax zelf niet uit dat spelers mogen vertrekken. "Want dan worden ze minder waard." De Amsterdammers hebben hun hoop gevestigd op Kroatië komende zomer. "Ajax hoopt dat Sutalo en Sosa een goed EK spelen."

Indien de informatie van Verweij klopt, kunnen Anton Gaaei, Josip Sutalo, Jakov Medic, Gaston Ávila, Borna Sosa, Benjamin Tahirovic, Carlos Forbs en Chuba Akpom allen op zoek naar een nieuwe club. Georges Mikautadze heeft de deur bij Ajax al achter zich dichtgetrokken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman sleutelt aan opstelling
0
Voormalig target van Ajax gaat contract tekenen bij Manchester United
0
Tóch weer hoop op redding voor Vitesse: 'Ik neem de club over'
19
Batshuayi maakt zeer gevoelige transfer in Turkije; club onthult direct salaris
3
De motivator die Roemenië laat dromen: 'Hij is vergelijkbaar met Ronald Koeman'
17
PSV hoopt verdediger van 20 miljoen euro binnen te kunnen halen
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties