Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij oppert naam van enkelvoudig Oranje-international die Francesco Farioli naar Ajax moet halen

Laatste update:

In de podcast van maandag krijgt Verweij de vraag of Nice, de oude werkgever van trainer Francesco Farioli, nog interessante spelers voor Ajax heeft. De journalist komt vervolgens direct met Rosario op de proppen. "Bij Nice speelt Pablo Rosario, dat zou een hele logische keuze zijn."

"Rosario was een van de bepalende spelers onder Farioli, hij kent de Eredivisie en heeft bij Ajax in de jeugd gespeeld", aldus Verweij. "Ik kan het me wel voorstellen, al vind ik ook dat je als nieuwe trainer niet heel veel spelers moet meenemen van je oude clubs. Dat moet Ajax ook niet toestaan."

Volgens Transfermarkt is Rosario momenteel 8 miljoen euro waard. Indien de controleur besluit zijn contract niet te verlengen, moet Nice hem deze zomer of winter verkopen om nog iets aan zijn vertrek over te houden.

Rosario speelt sinds de zomer van 2021 voor Nice, toen PSV 6 miljoen euro ontving voor zijn diensten. Inmiddels staat de teller op 113 officiële wedstrijden namens les Aiglons, waarin Rosario goed was voor 5 assists.

Onder Farioli was Rosario afgelopen seizoen vaak basisspeler. In totaal speelde de rechtspoot 2.365 minuten in dienst van de Italiaanse oefenmeester, verdeeld over 34 optredens. Farioli gebruikte Rosario als rechtsback, centrale verdediger, controleur en centrale middenvelder.

De Amsterdamse Rosario heeft niet alleen een verleden bij PSV, maar speelde ook in de jeugdopleidingen van Feyenoord, Ajax en Almere City. Met PSV werd hij in het seizoen 2017/18 landskampioen van Nederland. In oktober 2018 speelde Rosario zijn enige interland namens Nederland, tijdens het uitduel met België (1-1).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Makkelie krijgt na EK-duel tussen Italië en Kroatië zeer slecht nieuws te horen
25
Pak 50x je inzet als Duitsland de kwartfinale haalt op EURO 2024!
0
Excelsior stelt jongste trainer in Nederland aan; Adrie Koster wordt assistent
8
NAC schopt meesterbrein achter promotiewapen op 'asociale' wijze op straat
5
Vertrek bij Ajax is 'een optie' voor talent dat voorbereiding gewoon meedraait
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties