Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij reageert op wild Ajax-gerucht: 'Bij hem zou het bekend kunnen zijn'

Laatste update:

Koeman drong afgelopen zomer al aan op de komst van een extra verdediger. García bleek niet haalbaar en mogelijk keert Barcelona in januari terug voor de verdediger van Manchester City. Wanneer García opnieuw niet haalbaar blijkt, zou Barça de aandacht kunnen verleggen naar Martínez, zo klinkt het. Volgens de Spaanse sportkrant zou Barcelona de interesse bij Ajax al kenbaar hebben gemaakt wordt gedacht aan een huurdeal met optie tot koop. "Ik heb voor de zekerheid met zijn zaakwaarnemer in Nederland gebeld, er is hem niets van bekend", reageert Verweij in een podcast op de website van de krant.

"Dat hoeft ook niet, want Martínez heeft ook een Argentijnse zaakwaarnemer", vervolgt de clubwatcher. "Bij hem zou het wel bekend kunnen zijn. Maar Barcelona heeft geen geld. Als ze de twintig miljoen, die ze nodig hebben voor Martínez, hadden gehad, hadden ze niet Martínez maar Memphis Depay gehaald. Dus het is leuk dat dat soort namen worden genoemd en het is waarschijnlijk ook goed voor zijn marktwaarde, maar ik denk dat Marc Overmars hier geen seconde van wakker ligt. Omdat hij weet dat dit niet kan kloppen. Althans, nóg niet kan kloppen."

'Koeman wijst Barcelona op Ajacied als alternatief voor Eric García'

Ronald Koeman zou de naam van Lisandro Martínez hebben voorgedragen bij Barcelona.Lees artikel

Ajax werd woensdag uitgeschakeld in de Champions League doordat op eigen veld met 0-1 werd verloren van Atalanta, in een wedstrijd die gewonnen moest worden. De ploeg van Erik ten Hag gaat na de winterstop verder in de Europa League. Volgens Verweij moeten er bij Ajax versterkingen bij wanneer de club een rol van betekenis wil spelen in het tweede clubtoernooi van Europa. "Als je naar het elftal kijkt, zou je zeggen dat je twee of drie nieuwe spelers nodig hebt om een rol van betekenis te kunnen spelen in de Europa League. Een afgang als tegen Getafe wil je voorkomen."

Desondanks heeft Verweij niet de verwachting dat Overmars de komende transferperiode versterkingen naar Amsterdam worden gehaald. "Van wat ik begrijp, staan de signalen nu op rood. Er komen geen versterkingen, al houdt Ajax de ogen en oren open voor eventuele buitenkansjes." Verweij denkt dat Ajax er goed aan doet om zich in januari te versterken. "Ajax moet met de huidige huishouding kampioen worden. Een kampioenschap betekent kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League en dus weer veertig miljoen euro gegarandeerd. Koop je niemand, zoals het er nu naar uitziet, zeg je in feite: Ten Hag, jij moet met deze selectie gewoon kampioen kunnen worden. Maar ik vraag het me af."

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties