Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij sluit deur voor bij Ajax aangeboden Quintero niet volledig

Laatste update:

Verweij bevestigt dinsdagavond dat Quintero inderdaad is aangeboden bij Ajax. De Amsterdamse club ziet echter '(gezien de prijs nog) geen brood' in de komst van de 27-jarige Colombiaan, zo laat de Ajax-watcher van De Telegraaf weten. Mogelijk ziet Ajax de komst van Quintero wel zitten bij een lagere vraagprijs. Quintero is vanwege een ontsnappingsclausule in zijn contract naar verluidt voor 22 miljoen euro op te pikken bij River Plate, maar het is niet aannemelijk dat Ajax voor dat bedrag zaken zal willen doen met de Argentijnse grootmacht.

Quintero heeft immers geen succesvol 2019 achter de rug, want de creatieveling viel van de ene blessure in de andere. Hij was onder meer een halfjaar uit de roulatie vanwege een zware kruisbandblessure. De 22-voudig international van Colombia is sinds enkele weken helemaal hersteld van een kwetsuur aan het dijbeen en maakt mogelijk nog deze maand een transfer.

Quintero, die met Colombia deelnam aan de WK's van 2014 en 2018, speelde eerder in verschillende competities in Europa. Als huurling diende de middenvelder Pescara, terwijl later nog avonturen volgden bij FC Porto en Stade Rennes. Sinds 2018 heet zijn werkgever River Plate, dat hem tot dusver in 53 wedstrijden gebruikte. In die reeks kwam Quintero tot negen doelpunten en zes assists.

Zou Juan Fernando Quintero een aanwinst zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
20
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
26
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
14
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties