Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij spreekt berichtgeving over ontslag van Kluivert bij Demirspor tegen

Laatste update:

Verweij meldt dat de aanleiding van de breuk is dat zowel bij Kluivert als bij de club 'bepaalde zaken niet aan de verwachtingen voldoen'. Naast de trainer laten ook Zeljko Petrovic en de rest van de Nederlandse staf hun contract in gezamenlijk overleg ontbinden. Afspraken daarover worden momenteel op papier gezet, zo klinkt het.

Fanatik en Hürriyet meldden maandagochtend dat de nederlaag van afgelopen weekend tegen nummer achttien Samsunspor (2-3) de druppel voor de clubleiding geweest zou zijn. Dat is dus niet het geval. De drie competitiewedstrijden voor die verliespartij eindigden in een gelijkspel, waardoor Kluivert de bovenste plaatsen in de Süper Lig steeds verder uit zicht zag raken.

Het dienstverband bij Adana Demirspor was de eerste klus van de oud-spits als hoofdtrainer in clubverband. Kluivert nam onder meer Winston Bogarde mee naar Turkije als zijn rechterhand, maar zag laatstgenoemde begin september alweer vertrekken wegens een verschil van inzicht met de clubleiding.

Met het vertrek van Kluivert komt er na twintig wedstrijden al een einde aan zijn tijd bij Adana Demirspor. De 79-voudig international van het Nederlands elftal boekte acht overwinningen, speelde zes keer gelijk en leed evenveel nederlagen met zijn elftal.

Kluivert had in Adana de beschikking over bekende namen als Mario Balotelli, M'Baye Niang, Nani en Jonas Svensson (ex-AZ). De club hoopt zo snel mogelijk een nieuwe trainer aan te stellen, zo klinkt het.

Kluivert was in het verleden onder meer actief als spitsentrainer bij AZ en NEC, coach van Jong FC Twente, assistent-trainer bij Oranje en Kameroen, trainer van Ajax Onder 19, sportief directeur bij Paris Saint-Germain en hoofd jeugdopleiding bij FC Barcelona. Ook was hij (interim-)bondscoach van Curaçao.

Adana Demirspor bezet momenteel de vijfde plaats in de Süper Lig, op veertien punten afstand van koploper Galatasaray en elf punten van nummer twee Fenerbahçe. De club was nog volop in de race voor de derde plaats, dat recht geeft op Europa League-voetbal. Besiktas staat slechts drie punten voor op Adana Demirspor.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
127
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties