Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mike Verweij weet in welke functie Alex Kroes zou kunnen terugkeren bij Ajax

Laatste update:

Begin deze maand werd bekend dat de Raad van Commissarissen van Ajax zijn nieuwbakken algemeen directeur had geschorst wegens mogelijk handelen met voorkennis. Enkele dagen later volgde het nieuws dat de bestuursraad van de club zich niet kan vinden in de beslissing en hoopt op een terugkeer van Kroes bij Ajax.

Het idee van een comeback van de ex-directeur van AZ en Go Ahead Eagles wordt uitvoerig besproken in de podcast van De Telegraaf en als we Verweij mogen geloven is het zelfs een reële optie.

"Wat je nu steeds meer hoort, is dat mensen Kroes toch terug willen", vertelt de journalist. "Kroes is ook heel populair op De Toekomst, omdat hij al 25 jaar lid is van Ajax en ook nog steeds in het vijfde elftal voetbalt." Kroes is als speler actief bij de amateurtak van de Amsterdammers.

"Heel veel mensen zien hem graag terugkeren en desnoods, daar wordt wel een beetje op aangestuurd, in een andere functie", weet Verweij, die ook gelijk een mogelijke nieuwe baan voor Kroes opgooit.

"Dan kun je denken aan het technisch directeurschap, waarbij iemand anders algemeen directeur zal moeten worden. Al dan niet ad-interim", aldus Verweij.

"Als je dat doet, dan niet als statutair, maar als titulair directeur. Dan heb je ook een goed verhaal naar je stakeholders met de sponsoren voorop. Want ik denk dat sommige sponsoren het niet heel prettig zullen vinden als hij alsnog algemeen directeur wordt alsof er niks gebeurd is. Want er is natuurlijk wel iets gebeurd: hij is oliedom geweest", besluit Verweij.

'Gepasseerd station'


Valentijn Driessen vermoedt dat een terugkeer als algemeen directeur voor Kroes inmiddels een 'gepasseerd station' is. Dat heeft alles te maken met de uitspraken van RvC-voorzitter Michael van Praag.

"Ik denk dat Michael van Praag bereid is die strijd gewoon aan te gaan, hij gaat zijn poot niet terugtrekken", vermoedt de chef voetbal van De Telegraaf. "Want ze zijn zo uitgesproken geweest, dan ben je echt ongeloofwaardig als Raad van Commissarissen."

Meer nieuws

Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
18
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
3
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
4
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
52
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
25
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties