Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mikel Arteta vergeet Martínez en wil opnieuw shoppen bij City

Laatste update:

De Spaanse manager wil zo snel mogelijk een linksbenige verdediger aan zijn selectie toevoegen en kent Zinchenko van tijd als assistent van Josep Guardiola bij City. Arteta ziet in de 25-jarige linkspoot een veelzijdige selectiespeler die zowel op het middenveld als op linksback uit de voeten kan. Het lijkt erop dat Zinchenko mag vertrekken bij City, zo schrijft de Engelse sportkrant. Eerder kocht Arsenal Gabriel Jesus van the Citizens

Zinchenko staat al sinds de zomer van 2016 onder contract in Manchester. City betaalde destijds dik twee miljoen euro voor hem aan het Russische Ufa. Zinchenko ligt nog vast tot medio 2024. In totaal speelde de Oekraïner 127 officiële wedstrijden voor City, waarin hij 2 keer scoorde en 12 assists gaf. Hij won onder andere vier landstitels in Engeland en groeide uit tot international van Oekraïne. Zinchenko is pas 25 maar staat al op 52 interlands, waarin hij 8 doelpunten maakte.

In het seizoen 2016/17 speelde Zinchenko op huurbasis voor PSV. Bij de Eindhovenaren wist hij nooit een basisplek te veroveren. Uiteindelijk speelde Zinchenko zeventien officiële wedstrijden in de hoofdmacht van PSV, waarin hij vier assists gaf. Daarnaast speelde hij zeven duels voor Jong PSV. Daarin gaf Zinchenko negen assists. Zijn talent was in die periode al zichtbaar, alleen kwam het er nog niet wekelijks uit in Eindhoven.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties