Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mikel laat oliedollars lopen: 'Voelt alsof ik iedere dag naar mijn familie ga'

Laatste update:

Al-Ain en Al-Wahda, twee clubs uit de Verenigde Arabische Emiraten, zouden interesse hebben in de 28-jarige speler, die na een goed gesprek met José Mourinho zijn besluit heeft genomen. "Ik wil blijven en de manager wil dat ook", vertelt hij. "Mijn contract loopt nog twee jaar door en ik ben hier op mijn plek. Iedere dag dat ik hier ben, voelt het alsof ik naar mijn familie ga. Een vertrek zou me zwaar vallen. Ik wil mijn twee jaar in ieder geval uitdienen."

Mikel behoorde lange tijd geregeld tot de eerste elf op Stamford Bridge, maar dat is de afgelopen jaren niet meer het geval. Mourinho kiest in de regel voor andere middenvelders. Zo kwam de Nigeriaans international het afgelopen seizoen slechts tot 18 competitieduels, met een totaal van 702 minuten. Sinds zijn binnenkomst in 2006 staat de teller op 339 wedstrijden en bijna 23.000 minuten. Hij is na John Terry de langst dienende Chelsea-speler in de huidige selectie van Mourinho.

Zie jij voor John Obi Mikel nog een belangrijke rol weggelegd zijn bij Chelsea?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
8
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties