Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milaan-icoon krijgt ondankbaar afscheid: 'Dit had ik echt niet verwacht'

Laatste update:

"Ik had echt niet verwacht dat mijn afscheid zo zou zijn", erlende Abbiati, die een aflopende verbintenis heeft, na afloop. "Ik was op een gegeven moment zelfs bang dat de supporters weg zouden gaan zonder dat ik de kans zou krijgen om gedag te zeggen, maar ze bleven. Ik ben ze daar erg dankbaar voor." Het kan nog zijn dat Abbiati speelminuten krijgt in de bekerfinale van zaterdag tegen Juventus, maar dat ligt in principe niet voor de hand.

Abbiati komt uit de jeugd van onder meer Monza en vertrok in de zomer van 1998 naar het San Siro. De viervoudig Italiaans international kwam er uiteindelijk tot 380 wedstrijden en hij kwam ook nog uit voor onder meer Torino, Atlético Madrid en Juventus. l Nonno won onder meer drie Scudetti en één keer de Champions League.

"Ik heb deze beslissing genomen omdat we veel te lang van de top zijn verwijderd. Misschien is het niet goed om vergelijkingen met het verleden te trekken, maar ik denk dat het juiste moment is gekomen om te stoppen. We hebben dit seizoen veel punten tegen kleinere clubs laten liggen en het op beslissende momenten niet laten zien", zo erkende Abbiati.

-

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
47
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties