Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milan blijft met miljoenen smijten en heeft Turks international te pakken

Laatste update:

Calhanoglu heeft inmiddels voet gezet op Italiaanse bodem en zal spoedig een medische keuring ondergaan. Hij sprak eerder op de zondag al met BILD. "Ik ben momenteel onderweg naar Milaan om daar mijn contract te tekenen. Ik wil de club, het bestuur en de supporters van Bayer Leverkussen bij deze bedanken voor drie fantastische seizoenen en kijk uit naar een nieuw avontuur", waren de woorden van de Turks international, die begin dit jaar zijn laatste wedstrijd speelde.

Calhanoglu kreeg in februari een schorsing van vier maanden opgelegd van de FIFA als gevolg van een transfergeschil dat hij in 2011 had met Trabzonspor. Milan wordt na Karlsruher SC, Hamburger SV en Bayern Leverkusen de vierde werkgever voor de rechtspoot. Hij kwam de afgelopen drie voetbaljaargangen namens die Werkself tot 79 wedstrijden en 17 doelpunten in de Bundesliga.

Hakan Çalhanoglu is in Milaan om zijn transfer van maximaal 25 miljoen euro naar AC Milan af te ronden! #acmilan #b04 #transfer #calhanoglu

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Vind jij Hakan Calhanoglu een goede aankoop van AC Milan?

Meer nieuws

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
14
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
51
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties