Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milan-doelwit reageert positief: 'Ik wil zelfs een lager salaris accepteren'

Laatste update:

Criscito speelde in eigen land al zeven seizoenen voor Genoa en drie jaar bij Juventus. Nu staat hij onder contract bij Zenit Sint-Petersburg en zijn overeenkomst geldt tot nog medio 2016. Hij zou het echter toejuichen wanneer Milan zijn best doet hem weg te halen in Rusland. "Als mijn naam in verband wordt gebracht met andere clubs, is dat altijd mooi. Mijn zaakwaarnemer heeft met Milan gesproken, hij werkt eraan", zegt de back donderdag.

"Maar ik zit nu nog bij Zenit en dat is ook een goede club. Mocht er aanleiding toe zijn, dan belt mijn zaakwaarnemer me wel. Milan is en blijft een van 's werelds grootste clubs. Er zal meer vechtlust in de ploeg komen met Inzaghi aan het roer, dat had hij als speler immers ook al. Hoewel het hier goed met me gaat en we jaarlijks in de Champions League spelen, mis ik Italië wel. Ik ben zelfs bereid met minder salaris genoegen te nemen om terug te gaan, maar goed: we zullen zien."

Zou Domenico Criscito een goede nieuwe linksback zijn voor AC Milan?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
25
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties