Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milan kan miskoop lozen: 'Atlético heeft interesse, daar kunnen we niet omheen'

Laatste update:

"Kalinic weet van de belangstelling van verschillende clubs, maar hij is momenteel in afwachting van wat Milan gaat doen", vertelt Tomislav Erceg desgevraagd in gesprek met AS. "Atlético Madrid heeft interesse, daar kunnen we niet omheen, maar dat geldt ook voor Sevilla."

De international van Kroatië werd vorig seizoen door Milan gehuurd van Fiorentina, waarna de transfer deze zomer voor 25 miljoen euro definitief werd gemaakt. Bij Milan is men echter niet overtuigd van Kalinic: de aanvaller wist in zijn debuutjaar in veertig officiële wedstrijden slechts zes doelpunten en zes assists aan te tekenen. Daardoor staan i Rossoneri naar verluidt niet onwelwillend tegenover een vertrek van Kalinic.

Volgens Erceg zou zijn cliënt in elk geval uitstekend passen bij Atlético Madrid. "Nicola weet hoe competitief de club is, met een geweldige coach als Diego Simeone aan het roer. Maar nogmaals: het is niet aan ons. Zodra Milan ons duidelijkheid verschaft over zijn intenties, zullen we een beslissing nemen", besluit de belangenbehartiger .

Nikola Kalinic zou uitstekend bij Atlético Madrid passen

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
11
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
61
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties