Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan overleeft openingsfase en zet eerste stap richting tweeluik met Inter

Laatste update:

Pioli had geen verrassingen in zijn opstelling in huis. Sterspeler Rafael Leão bestreek de rechterflank en moest voor aanvoer richting spits Olivier Giroud zorgen. Bennacer stond op de 10-positie geposteerd. Napoli kon niet beschikken over spitsen Victor Osimhen en Giovanni Simeone, waardoor Napoli-trainer Luciano Spalletti moest puzzelen. De oefenmeester besloot uiteindelijk om middenvelder Eljif Elmas als valse spits te posteren. De Noord-Macedoniër werd geflankeerd door Hirving Lozano (rechts) en Kvicha Kvaratskhelia (links).

Meer: Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd

Napoli domineerde de openingsfase van de eerste helft volledig en kreeg meerdere mogelijkheden om de score te openen. Binnen een minuut tastte Simon Kjaer volledig mis, waarna Rade Krunic zomaar de bal in de voeten van Kvaratskhelia schoof. De Georgiër leek te scoren, maar Davide Calabria bracht redding op de doellijn. De mee ogekomen Mário Rui schoot de rebound vervolgens hard over. In de fase daarna moest Mike Maignan tweemaal redding brengen op afstandspegels van Zambo Anguissa en Piotr Zielinski, terwijl Giovanni Di Lorenzo in kansrijke positie over kopte.

Milan kon daar aanvallend vrijwel niets tegenover zetten, tot de 25ste minuut. Leão was niet bij te houden voor de verdediging van Napoli en zag zijn schot uiteindelijk centimeters naast de paal belanden. Vijf minuten voor rust kwam Milan alsnog op voorsprong. Díaz zette een geweldige solo in, waarna de bal via Leão bij Bennacer belandde. De Algerijn zag zijn harde schot via Alex Meret in de korte hoek belanden: 1-0. Op slag van rust leek Kjaer voor de 2-0 te zorgen. De Deen torende bij een hoekschop boven iedereen uit, waarna zijn kopbal via de onderkant van de lat uit de doelmond verdween.

Waar de openingsfase van de eerste helft gekenmerkt werd door grote kansen, was dat in de tweede helft niet het geval. Sterker nog: Napoli kwam lange tijd niet verder dan enkele dreigende momenten. Milan stond verdedigend sterk, maar aanvallend kwam de ploeg van Pioli niet verder dan enkele speldenprikken. Het spel lag vaak stil, wat het tempo van de wedstrijd niet ten goede kwam. Twintig minuten voor tijd werden de problemen voor Napoli groter, toen Zambo Anguissa na een overtreding op Theo Hernández zijn tweede gele kaart kreeg. Minuten later kreeg ook Kim een fatale gele kaart met het oog op de return. In de slotfase groeide Maignan uit tot held van Milan, door een zeker lijkende treffer van Di Lorenzo te voorkomen. Mathías Olivera schoot enkele ogenblikken later over. Dichterbij zou Napoli niet meer komen.

Champions League
AC Milan
1 - 0
Napoli

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties