Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan van Ewijk moet met de billen bloot na zeer gevoelige doelpuntviering

Laatste update:

Coventry City won dankzij twee doelpunten van spits Haji Wright met 2-1 van Millwall. Van Ewijk deed als rechtervleugelverdediger negentig minuten mee bij The Sky Blues.

Na afloop plaatste het sociale mediateam van Coventry foto's van tijdens en na afloop van de wedstrijd. Op een van die afbeeldingen is Van Ewijk te zien, die vermoedelijk een doelpunt vierde of de fans na afloop bedankte.

Zijn manier van juichen deed veel denken aan de kenmerkende nazigroet van tijdens en voor de Tweede Wereldoorlog. Coventry verwijderde de afbeelding al snel van de kanalen, maar oplettende fans wisten nog snel een screenshot te grijpen.

Daarop was te zien hoe Van Ewijk zich vlug verontschuldigde. "Ik husselde per ongeluk twee celebrations door elkaar heen. Zie dit alsjeblieft niet als een belediging!"

Als Coventry even later een andere, fatsoenlijke foto van Van Ewijk plaatst, steekt hij de draak met zichzelf en het mediateam. "Ja, dat is een betere foto", reageert hij lachend onder de foto.

Meer nieuws

Arne Slot kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
7
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
3
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
13
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
4
Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
40

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties