Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milan verliest thuis van promovendus en vreest loodzwaar seizoen

Laatste update:

De zege van Sampdoria was niet onverdiend te noemen. In de eerste helft hadden de bezoekers uit Genua al het betere van het spel in San Siro en na ruim tien minuten klopten ze voor het eerst op de deur bij doelman Christian Abbiati, maar het schot van Eder werd geblokt door Daniele Bonera. Het tempo lag laag en Milan toonde zich weinig creatief, ook omdat Sampdoria zich ingroef en erg gedisciplineerd verdedigde. I Rossoneri claimden nog wel een strafschop na een handsbal van Daniele Gasteldello, maar dat was tevergeefs.

Na de pauze begon Milan vooral in de persoon van Robinho ijverig en de thuisploeg zocht naarstig naar de openingstreffer. Trainer Massimiliano Allegri bracht na een klein uur aankoop Giampaolo Pazzini voor Stephan El Shaarawy, maar met de spits binnen de lijnen liep de gastheer al snel tegen een tegentreffer aan. Fernando Tissone legde een hoekschop op het hoofd van Andrea Costa en de linksback kopte in de verre hoek binnen: 0-1. Gelijk hierna trad ook Urby Emanuelson aan; hij verving Robinho, die het daar duidelijk niet mee eens was.

Drie minuten na de treffer van Sampdoria, dat met één punt aftrek aan het seizoen is begonnen voor zijn aandeel in het omkoopschandaal, dacht heel San Siro de gelijkmaker te zien, maar Sergio Romero sloeg een steenharde kopbal van Mario Yepes tegen de paal. Milan mocht logischerwijs het spel maken, maar kwam niet door de blauwwitte muur van i Blucerchiati heen. Kevin-Prince Boateng schoot in de slotminuut ook nog op de paal en een poging van Mathieu Flamini werd van de lijn gehaald. Het was veelzeggend dat in San Siro een groot spandoek hing met de 'waarschuwing' dat vicevoorzitter Adriano Galliani voor de transferdeadline nog versterkingen moet halen.

-
AC Milan is in het nieuwe seizoen geen serieuze titelkandidaat in de Serie A

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties