Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City

Laatste update:

Zondag werd een historische dag voor Manchester City. De club wist West Ham United met 3-1 aan de kant te zetten en won daardoor voor de vierde keer op rij de Premier League, iets wat nog nooit eerder een team was gelukt.

Guardiola kreeg het voor elkaar met zijn team vol supersterren. De oud-middenvelder wordt met recht gezien als succestrainer en zal waarschijnlijk de geschiedenisboeken ingaan als de beste trainer die Manchester City ooit gekend heeft.

Aan zijn periode in Manchester kan echter wel op termijn een einde komen. Guardiola denkt niet dat hij zijn in de zomer van 2025 aflopende contract gaat verlengen, zo spreekt hij zondag uit.

"De realiteit is dat de kans groter is dat ik vertrek dan dat ik langer blijf", vertelt de oefenmeester. "Ik ben hier nu acht jaar, straks negen. Voor nu heb ik het gevoel dat ik tot en met komend seizoen blijf."

"Ik zal in gesprek gaan met de club", vervolgt Guardiola zijn verhaal. "Volgend seizoen kunnen we praten, want ik moet eerst ook met de spelers in gesprek."

Manchester City-fans die vreesden na het sinds zondag afgelopen seizoen afscheid te moeten nemen van hun trainer, zullen dus gerustgesteld zijn. Na de jaargang 2024/25 lijkt er een einde te komen aan het huwelijk tussen Guardiola en Manchester City.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

José Mourinho voor duizenden fans gepresenteerd als nieuwe trainer Fenerbahçe
6
Nieuwe club Dortmund-legende Reus lijkt bekend: onderhandelingen gaande
4
Excelsior kan net niet voor wonder zorgen en staat Eredivisie-plek af aan NAC
99
Mikautadze en FC Metz degraderen uit de Ligue 1 na late treffer Saint-Étienne
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Frenkie de Jong over kritiek Gullit: 'Heeft Kroos zoveel goals en assists dan?'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties