Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milik bezorgt matig Ajax met dubbelslag drie punten

Laatste update:

Milik hoopt in dit Champions League-duel opnieuw te mogen starten. Zaterdag bewees hij in ieder geval dat hij scherp is, door al binnen zestig seconden te scoren tegen Heracles. De steekpass van Lasse Schöne op Milik leek eigenlijk iets te zacht, maar de spits gebruikte zijn lichaam goed en zette Bart Schenkeveld opzij, waardoor hij alsnog de 1-0 binnen kon rammen. Het betekende een verschrikkelijke start voor Heracles, maar de hekkensluiter probeerde direct wat terug te doen en Jasper Cillessen moest ingrijpen bij een schot vanuit de tweede lijn van Oussama Tannane. Ook Wout Weghorst kreeg nog een mogelijkheid, maar werd lastig gevallen door Niklas Moisander en kreeg de bal niet tussen de palen, voordat Milik aan de overkant over schoot.

Ajax hoopte snel de tweede treffer van de avond te kunnen maken, maar was slordig, waardoor Heracles in de wedstrijd bleef. De thuisploeg kreeg wel een paar kansen, waarbij de grootste voor Schöne was: na een knappe aanval ramde hij de bal vanaf de rechterkant op de paal. Ook Anwar El Ghazi en Davy Klaassen zorgden nog voor gevaar, voordat Milik in blessuretijd van de eerste helft zijn tweede van de avond maakte. De spits mocht El Ghazi hiervoor bedanken: de dribbelaar bezorgde de bal na een heerlijke actie bij Milik, die van net buiten het strafschopgebied de 2-0 binnenschoot.

Ajax kon zodoende met een goed gevoel gaan rusten en probeerde zijn voorsprong na de thee verder uit te bouwen. Schöne kwam daar al snel dicht bij, maar de Deen had weer geen geluk en raakte voor de tweede keer in de wedstrijd de paal. In de tegenaanval kreeg Heracles vervolgens een goede kans op de aansluitingstreffer: Weghorst liet een voorzet vanaf rechts slim lopen voor Thomas Bruns, die hierdoor een open schietkans had, maar recht op Cillessen mikte. Ajax leek niet helemaal wakker en De Boer besloot om debutant Niki Zimling en diens landgenoot Lucas Andersen in de ploeg te brengen.

Kort na de entree van de twee Denen viel bijna de derde Amsterdamse treffer, maar Dennis Telgenkamp voorkwam dat het duel van zijn laatste beetje spanning ontdaan werd. Elf minuten voor tijd ging Thulani Serero alleen op de doelman af, maar de Zuid-Afrikaan zat totaal niet in de wedstrijd en verprutste deze kans, waarna hij op de grond bleef liggen met kramp. De wedstrijd leek hierna als een nachtkaars uit te gaan, maar na een spaarzame aanval van Heracles kwamen de bezoekers toch weer terug, dankzij een knappe kopbal van Weghorst (2-1). Ajax werd vervolgens onder druk gezet en moest hierdoor blijven opletten, maar Heracles had niet voldoende tijd om nog een gelijkmaker te forceren. Ajax won dus, maar de supporters lieten met een fluitconcert hun onvrede blijken.

-
Arek Milik moet tegen Paris Saint-Germain opnieuw in de basis beginnen

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties