Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milik boos: 'Bij Ajax wist ik nooit waar ik aan toe was'

Laatste update:

Milik speelde niet goed op De Vijverberg en werd door De Boer gewisseld voor Anwar El Ghazi. Een fout, meent de spits: "Ik ben een aanvaller en Frank de Boer had me moeten laten staan", bromt Milik in gesprek met De Telegraaf. "Zelfs als ik slecht speel, kan ik scoren. Ik had dit seizoen niet voor niets al 21 doelpunten voor Ajax gemaakt."

Milik wilde na zijn wissel eigenlijk direct doorlopen naar de kleedkamer, maar stelt dat hij zijn ploeggenoten niet in de steek kon laten. Toch begrijpt hij niet waarom De Boer voor El Ghazi en Mike van der Hoorn in de spits koos, toen Ajax nog een doelpunt nodig had: "Dat zijn geen spitsen. Ik had echt het idee dat ik mijn ploeg kon helpen. Of het ook was gelukt, weet ik niet. Maar in mijn hoofd maakte ik wel honderd keer de winnende treffer tegen De Graafschap. Juist bij 0-0 of 1-1, als ik niet goed speel, krijg ik iets over me dat ik een wedstrijd moet beslissen. Dan ben ik op mijn best."

De samenwerking tussen De Boer en Milik, die twee seizoenen duurde, verliep sowieso stroef. Bij het Poolse nationale elftal voelt de spits nu de warmte die hij in Amsterdam heeft gemist: "Bij Ajax wist ik nooit waar ik aan toe was. Zelfs toen ik in de laatste tien wedstrijden twaalf keer scoorde, wist ik niet of ik het volgende duel van de eerste tot de laatste minuut zou spelen", aldus Milik, die nog niet weet of hij komend seizoen nog bij Ajax zal spelen: hij heeft weliswaar een doorlopend contract, maar de EK-ganger geeft aan dat er veel belangstelling is.

Arek Milik had wat meer vertrouwen verdiend

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties