Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Naast Feyenoord en PSV denkt ook Ajax aan Vitesse-sensatie Hadj-Moussa'

Laatste update:

Voetbalzone wist eind februari al te melden dat PSV en Feyenoord concreet in de markt zijn voor Hadj-Moussa, die afgelopen interlandperiode debuteerde voor de nationale ploeg van Algerije. Volgens Foot Mercato hebben nu ook Ajax en PEC Zwolle interesse in de linkspoot. In hoeverre er belangstelling is getoond, is vooralsnog onbekend.

Sinds zijn winterse komst is Hadj-Moussa uitgegroeid tot één van de, zo niet meest dreigende aanvaller van Vitesse. De 22-jarige Algerijn, die geldt als tijdelijke opvolger van Million Manhoef, laat op de rechterflank zien over uitstekende dribbelvaardigheden te beschikken.

Daarnaast was Hadj-Moussa, die af en toe wordt bekritiseerd om zijn tunnelvisie, voor de interlandperiode van grote waarde voor de Arnhemmers door vlak voor tijd de gelijkmaker te produceren tegen Almere City. Vlak voor tijd schoot Hadj-Moussa nog keihard tegen de lat, waardoor de 1-1 tussenstand ook de eindstand betekende.

In principe keert Hadj-Moussa in de zomer terug naar Patro Eisden, dat vijfde staat op het tweede niveau van België en nog volop meestrijdt om promotie naar de Jupiler Pro League. De kans dat hij bij Patro Eisden blijft, lijkt gezien zijn spectaculaire ontwikkeling echter klein.

Tot de zomer aanbreekt zal Hadj-Moussa het seizoen goed willen afsluiten bij Vitesse, dat er slecht voorstaat in de Eredivisie. Mede doordat de must win-wedstrijden tegen RKC Waalwijk (3-1) en Almere City slechts één punt opleverden, staan de Arnhemmers vijf punten onder de veilige vijftiende plaats.

Zowel RKC als Excelsior heeft vijf punten meer dan Vitesse, dat met acht wedstrijden te gaan de nodige punten moet verzamelen. De ploeg van trainer Edward Sturing neemt het zaterdag in Alkmaar op tegen AZ.

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties