Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milik looft Bergkamp en Cristiano Ronaldo: 'Hij is een wereldspeler'

Laatste update:

"Ik blijf er rustig onder. Ik heb kansen gehad en misschien was ik soms niet koel genoeg voor het doel, maar ik ben ervan overtuigd dat ik de volgende keer wel succesvol ben. Wat gebeurd is, is gebeurd. Ik heb geen problemen met de druk en probeer gewoon zo goed mogelijk mijn werk te doen op het veld. We beginnen morgen aan een nieuw hoofdstuk. Het is een nieuwe wedstrijd, dus laten we ons daarop concentreren", doelt Milik op de kwartfinalewedstrijd tegen Portugal.

"Volgens de bookmakers zou het een verrassing zijn als we doorgaan, maar we weten wat we kunnen en dat we in staat zijn om ons te kwalificeren voor de halve finale. We hebben onze missie enerzijds al volbracht, maar anderzijds weten we dat we een kans hebben tegen Portugal, zolang we maar honderd procent geven. Maar Portugal is natuurlijk wel een geweldige ploeg met een aantal topvoetballers", aldus Milik, die verwijst naar onder anderen Cristiano Ronaldo.

"Hij is een wereldspeler, een van de beste spelers in de wereld. Van zulke spelers kun je inspiratie opdoen. Hij is het schoolvoorbeeld van wat je kan bereiken wanneer je niet alleen talent hebt, maar ook keihard wil werken. Het zou mooi zijn als ik hem op het veld een keer tegenkom, maar ik focus mij natuurlijk op mijn eigen team en probeer om niet te veel ontzag te hebben voor Ronaldo", zo wordt de dertigvoudig international geciteerd door het Pooolse Sport.

Het journaille vroeg Milik tijdens de persbijeenkomst ook naar zijn mening over Dennis Bergkamp, daar Ajax eerder op de dag bekendmaakte dat de assistent-trainer volgend seizoen niet meer in de dug-out zit tijdens de wedstrijden. "Ik had een erg goede band met hem. Ik wilde mijn doelgerichtheid en techniek verbeteren en Bergkamp is dan ook een bijzonder persoon voor mij. Hij heeft een geweldige carrière gehad en ik blijf van hem leren. We hebben ook nu tijdens het EK contact."

-
Wie bereikt de volgende ronde?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties