Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Milik staat door contractsituatie en Spaanse interesse voor vertrek bij Napoli'

Laatste update:

Het contract van Milik in Napels loopt nog tot medio 2021. Beide partijen hebben de afgelopen tijd tevergeefs onderhandeld over het openbreken van die verbintenis. Voorlopig lijkt Milik niet van plan om te verlengen, wat Napoli voor een dilemma zou kunnen stellen. Indien de spits ook tijdens komend seizoen niet bijtekent, is de druk volgende zomer een stuk hoger om hem van de hand te doen. Met Real Betis is er momenteel een club meer dan nadrukkelijk in de markt voor Milik.

Het is niet voor het eerst dat los Verdiblancos achter Milik aanzitten, daar er volgens Estadio Deportivo een halfjaar geleden al een persoonlijk akkoord bestond tussen de 48-voudig Pools international en Real Betis. Destijds kwam de Spaanse club, die zich eerder deze week verrassend versterkte met Nabil Fekir, er niet uit met Napoli. Aurelio De Laurentiis, de flamboyante voorzitter van i Partenopei, liet eerder deze zomer al doorschemeren dat hij Milik niet graag van de hand wil doen.

Het mogelijke vertrek van Milik kan samenhangen met de eventuele komst van Mauro Icardi. Napoli is een van de clubs die achter de spits van Internazionale aanzit, al heeft Juventus volgens de berichten vanuit de Italiaanse media nog de beste papieren om de Argentijn binnen te halen. De nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen telde in 2016 een bedrag van 32 miljoen euro neer om Milik over te nemen van Ajax. Eén van de clubs die Napoli destijds wist af te troeven in de strijd om de spits, was Real Betis.

Zie jij Arkadiusz Milik deze zomer vertrekken bij Napoli?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
19
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties