Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milik waarschuwt Ajax: 'Die ervaring heeft Legia rijker gemaakt'

Laatste update:

De Poolse spits, die afgelopen zomer naar Napoli verkaste, verwacht dat Ajax het dit seizoen moeilijker zal krijgen met Legia. "De ploeg speelde voor de winter Champions League en die ervaring heeft Legia rijker gemaakt. De intensiteit van die wedstrijden is iets speciaals en maakt je beter", legt Milik uit tegenover Ajax Life. "Zoals zo vaak waren er gedurende de winterstop wel weer veel transfers, maar in algemene zin denk ik dat Legia nu betere spelers heeft."

Volgens Milik moet Ajax zich instellen op een counterende tegenstander. "Daaruit kunnen ze scoren. Dat deden ze thuis drie keer tegen Real Madrid en uit vier keer tegen Borussia Dortmund", stelt de aanvaller van Napoli, die toch denkt dat Ajax de volgende ronde zal halen. "Uiteindelijk heeft Ajax meer kwaliteit. Dat ze eerst uit spelen, zie ik ook als een voordeel. Elke Ajacied denkt aanvallend. De ploeg speelt met plezier en wil het publiek vermaken. Dat zie ik ook liever beloond worden dan ploegen die rond hun eigen strafschopgebied blijven hangen."

Wie bereikt volgens jou de volgende ronde van de Europa League?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
2
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties