Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milito beslist Milanese derby in het voordeel van Inter

Laatste update:

De Derby della Madonnina had wel wat weg van een tactisch steekspel, maar kende toch een aantal behoorlijke mogelijkheden. Thiago Motta scoorde in de vijfde minuut zelfs al voor Inter, maar het doelpunt van de middenvelder werd afgekeurd wegens buitenspel van Walter Samuel en Lúcio. Het antwoord van Milan, met Urby Emanuelson en Van Bommel in de basis en Clarence Seedorf tot tien minuten voor tijd op de bank, kwam van Alexandre Pato. De aanvaller, die een overgang naar Paris Saint-Germain afwees, schoot na een geslaagde actie in het vijandelijke strafschopgebied over.

Ook Kevin Prince-Boateng en Zlatan Ibrahimovic werden nog gevaarlijk namens Milan, terwijl de beste kans van Inter uit de eerste helft voor Ricky Álvarez was. De Argentijn kwam oog in oog te staan met Christian Abbiati, maar schoot recht op de keeper, voordat Van Bommel de lat raakte. Na een uitstekende Milan-aanval legde Pato de bal terug op de Nederlander, maar het schot van Van Bommel was net te hoog. De volley die volgde van Emanuelson werd voor de doellijn gepakt door Júlio César, die ervoor zorgde dat beide ploegen in evenwicht gingen rusten.

Tien minuten na de thee werd de wedstrijd opengebroken. Ignazio Abate ging verschrikkelijk in de fout en zorgde er daardoor voor dat Milito een vrije doortocht had naar het vijandelijke doel. De hoek was nog niet zo eenvoudig, maar Milito slaagde er toch in om Abbiati te passeren en via de binnenkant van de paal te scoren. Milan moest in de achtervolging en kreeg mogelijkheden via Ibrahimovic, maar de beste kans was toch voor Inter-verdediger Yuto Nagatomo, die recht op Abbiati schoot. Milan bleef in leven en werd gevaarlijk via Pato, die echter ook niet kon scoren.

Massimiliano Allegri moest ingrijpen en stuurde Seedorf en later Stephan El-Shaarawy in de ploeg. Seedorf liet zich nog gelden, met een gevaarlijk schot vanuit de tweede lijn die gepakt werd door Júlio César, voordat Robinho een enorme kans op de gelijkmaker kreeg. Acht minuten voor tijd kwam de Braziliaan plotseling voor het vijandelijke doel te staan, maar Robinho punterde de bal tegen het lichaam van Júlio César, waardoor Inter de derby in haar voordeel besliste. I Nerazzurri hebben nu 32 punten: zes minder dan koploper Juventus. Milan blijft tweede staan en heeft 37 punten.

Er gaat niets boven het bijwonen van een voetbalwedstrijd in een stadion. Maar denken jullie daar net zo over na het bekijken van deze beelden?

Internazionale is de terechte winnaar

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties