Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milito bezorgt Inter derde prijs na winst tegen Bayern

Laatste update:

Van de drie Nederlanders die aan de wedstrijd begonnen, vierde er daarmee één na afloop feest; Wesley Sneijder. Mark van Bommel en Arjen Robben stonden na afloop met lege handen op het hoogste Europese toneel. Beide ploegen begonnen attractief aan de finale in het Santiago Bernabéu en zaten elkaar dicht op de huid, om een vroege tegentreffer te voorkomen. De eerste Bayern-kans ontstond, nadat Robben zijn man voorbij snelde en de bal richting Ivica Olic schoof. De Kroaat schoot echter al vallend naast het doel.

Inter oogde daarna gevaarlijk, mede door vrije trappen van Sneijder. De middenvelder vuurde meermaals hard op doel, maar Hans-Jörg Butt bokste de bal eenmaal uit de rechterhoek weg en had de bal later klemvast. De doelman gaf zich na ruim een halfuur echter toch gewonnen. Een goal van Milito brak de finale namelijk open. Een verre uittrap kwam op het hoofd van de Argentijn, die de bal naar Sneijder kopte. Die wachtte even en kaatste de bal voortreffelijk in de loop van de spits; Milito hield even in en schoot de bal toen in het dak van het doel.

Enkele minuten voor rust had Sneijder de tweede op zijn schoen, maar hij liet na een hoek te kiezen en schoot recht op Butt. Bayern toonde weinig efficiëntie; kort na rust verzuimde Thomas Müller een grote kans te benutten en trad Butt cruciaal in de counter reddend op. Louis van Gaal zag vanaf de zijlijn hoe Bayern verwoed op zoek bleef naar de gelijkmaker. Inter stond defensief echter sterk en Robben, Olic en Müller werden gedrieën geneutraliseerd. De absentie van Franck Ribéry brak de Duitsers op; Robben moest teveel voor de creativiteit en ruimte zorgen. Van Gaal greep daarom in: hij wisselde Ribéry's vervanger, Hamit Altintop.

Het sorteerde effect; Robben trok naar binnen en leverde een vervaarlijk draaiend schot af, maar Júlio César duwde de bal uit de bovenhoek. Wat Bayern ook probeerde, Inter hield stand en counterde telkens levensgevaarlijk. Milito maakte twintig minuten voor tijd 0-2 uit zo'n tegenaanval. Eto'o bediende de Argentijn, die Daniel Van Buyten in de luren legde met een kap- en draaibeweging en Butt een tweede keer klopte met zijn eindschot. Daarmee was de finale gespeeld; Inter veroverde voor het eerst sinds 45 jaar weer de Europese hoofdprijs.

-
Internazionale is de verdiende winnaar van de Champions League

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties