Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milito zet na vijftien seizoenen punt achter fraaie profloopbaan

Laatste update:

Tijdens een persconferentie in Villa Domínico maakte Milito het nieuws wereldkundig. "Ik heb me het afgelopen seizoen fysiek en mentaal niet goed gevoeld en loop al sinds het begin van dit jaar rond met de gedachte te stoppen. Een makkelijke beslissing is het niet geweest, want ik houd ontzettend van wat ik doe", verklaarde Milito dinsdag aan de verzamelde verslaggevers.

Milito, de jongere broer van Internazionale-spits Diego, was afgelopen seizoen aanvoerder van zijn jeugdliefde. Hij heeft nog twee duels met Independiente voor de boeg, maar strijdt bepaald niet om de prijzen met club; die staat zeventiende in de Apertura, de eerste helft van het seizoen. "Ik ben blij dat ik kan stoppen bij de club waar het ooit allemaal begon. Ik mocht debuteren bij de club waar ik dat wilde en ben ze dankbaar voor alle steun."

Milito won in 2002 de Apertura met Independiente, greep de Copa del Rey en Supercopa met Real Zaragoza en was het succesvolst met Barcelona. Met de Catalanen vulde de verdediger zijn prijzenkast aan met drie landstitels, een Copa del Rey, twee Supercopa's, twee Champions Leagues, de Europese Super Cup en de wereldbeker voor clubteams. Milito kwam in vier jaar tijd, mede door blessureleed, niet verder dan 48 wedstrijden voor Barcelona.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
34
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
4
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
7
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties