Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljardair twijfelt over KNVB: 'Ik zie dit als het westen tegen het oosten'

Laatste update:

Wessels beloofde daarnaast voor aanvullende liquiditeiten te zorgen, maar weet niet wat de borgstelling nog waard is nu Twente waarschijnlijk afdaalt naar de Jupiler League. "Ik ben maar een eenling. Er zijn veel ondernemers bij betrokken. Het kan consequenties hebben. Maar ik heb geen zin daar nu op in te gaan. Het is allemaal nog heel vers", zegt hij in TC Tubantia.

Wessels plaatst in een interview met de krant wel vraagtekens bij de handelwijze van de licentiecommissie van de KNVB: "Ik zie dit als het westen tegen het oosten. Eerst Twente een week laten wachten en dan met dit komen", besluit de miljardair.

Marinus Dijkhuizen, de trainer van NAC Breda, laat zich in gesprek met BN/De Stem ook uit over de situatie van Twente. "Ik zou dit niet in het buitenland vertellen. Je schaamt je kapot. Dit is heel slecht voor het Nederlandse voetbal. Zo kort voor de finale geeft dit ook extra reuring in mijn spelersgroep. Het slaat echt nergens op."

'Ik zie dit als het westen tegen het oosten'

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties