Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Miljoenen Nederlanders die geen leuk werk hebben, mogen klagen, niet ik'

Laatste update:

"Ik kan me er nog steeds wel over verbazen dat Neymar wordt verkocht voor 222 miljoen euro. Anderzijds: voor mij betaalde Feyenoord ook enkele miljoenen aan FC Utrecht. De gedachte dat ik zo'n prijs waard ben, tja, een heel gek idee natuurlijk", zo erkent Toornstra in gesprek met het Algemeen Dagblad. De middenvelder verwondert er zich nog steeds over dat hij, als jochie dat al idolaat was van Feyenoord, het tenue van de club uit Rotterdam over de schouders mag trekken.

"Mijn vader heeft hetzelfde. Mijn moeder vertelde me laatst toevallig dat hij haar tijdens wedstrijden soms zomaar op de schouders tikt en dan toefluistert: 'Wat mooi hè, dat Jens Feyenoorder is?' Prachtig, toch?" Toornstra voetbalt naar eigen zeggen 'bij de mooiste club ter wereld' en heeft altijd kippenvel op zijn armen. "Er zijn miljoenen Nederlanders die geen leuk werk hebben, of zelfs werkloos zijn. Zij mogen klagen. Niet ik, als ik een keer reserve sta."

De landstitel zorgt ervoor dat Feyenoord dit seizoen in het hoofdtoernooi van de Champions League staat. Zo kan het maar zijn dat de man die in 2009 nog vakkenvuller was in de Dirk van den Broek over enkele weken wellicht tegenover Lionel Messi of Cristiano Ronaldo staat. "Ja, ongelooflijk hè. Heb je het weer: ik blijf me maar verwonderen over al dat moois dat ik meemaak."

Denk jij dat Jens Toornstra zijn loopbaan bij Feyenoord afsluit?

Meer nieuws

Messi verliest voor het eerst in 1,5 jaar een wedstrijd waarin hij scoort
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
6
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
55
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
10
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties