Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenen uit transfer Frenkie de Jong laten wens in vervulling gaan

Laatste update:

RKC ontvangt minimaal 4,5 miljoen euro en gaat niet alleen het veld in het Mandemakers Stadion, maar ook de trainingsvelden aanpassen. "Komende zomer gaat een langdurige wens van ons RKC Waalwijk in vervulling", zo laat de club op de website weten. De afgelopen periode heeft RKC intensief onderzoek gedaan en overlegd met diverse partijen naar de mogelijkheden van een natuurgrasveld. "De overstap van kunstgras naar natuurgras is altijd één van onze grootste prioriteiten geweest. RKC Waalwijk staat voor voetbal en dat hoort op natuurgras", stelt algemeen directeur Frank van Mosselveld.

"We willen ons onderscheiden in de faciliteiten en de manier van werken. De terugkeer van een natuurgras van topkwaliteit draagt daaraan bij", vervolgt de sportbestuurder. "We zijn uiteraard niet over één nacht ijs gegaan en hebben ons flink ingelezen over wat voor voeten het in aarde heeft. Met deze keuze bouwen we verder aan een fundament waar we met de club de komende jaren op voort kunnen borduren."

Van Mosselveld liet eind januari, na de bekendmaking van de overgang van De Jong naar Barcelona voor maximaal 86 miljoen euro, al weten dat RKC de stap naar natuurgras overwoog. Het hoofdveld in het Mandemakers Stadion wordt vervangen door een natuurgrasveld, terwijl ook de twee trainingsvelden op het complex op de schop gaan. Deze worden veranderd in een natuurgrasveld en een hybridemat die vanaf komend seizoen gaan dienen als vaste trainingsvelden. De vervanging van het kunstgras naar natuurgras in het Mandemakers Stadion start direct na de laatste officiële wedstrijd van dit seizoen. Komende maandag wordt er gestart met de trainingsvelden.

Meer nieuws

Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
14
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
27
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
436

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties