Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Miljoenenaankoop botst met Van Gaal en zet toekomst bij United op het spel'

Laatste update:

De Engelsen namen de verdediger vorig jaar voor zo'n 22 miljoen euro over van Sporting Portugal, maar dit seizoen kwam Rojo nog niet in actie; Van Gaal geeft de voorkeur aan Chris Smalling en Daley Blind in het centrum van zijn verdediging. De coach kreeg het enkele weken geleden aan de stok met Rojo, toen de Argentijn wegens problemen met zijn paspoort te laat aansloot bij het trainingskamp van United in de Verenigde Staten. Het kwam Rojo op een enorme boete te staan.

Er zouden sindsdien de nodige spanningen zijn tussen Van Gaal en Rojo; de coach is niet tevreden over de fitheid van zijn miljoenenaankoop, terwijl Rojo juist zou balen van de manier waarop hij behandeld wordt. Een binnenlandse transfer op deadlineday lijkt geen optie te zijn, maar er wordt beweerd dat United heeft geprobeerd om Rojo naar AS Monaco te sturen, als onderdeel van de transfer van Anthony Martial. Het is de bedoeling dat de spits van Monaco dinsdag tekent bij United.

Ook Valencia toonde interesse, maar een verhuizing naar Spanje is niet langer mogelijk voor Rojo, aangezien de transfermarkt daar gesloten is. Rojo ontkent dat hij wil vertrekken: "Ik heb aanbiedingen ontvangen, maar mijn plan is om bij United te blijven en te vechten voor mijn plek, want ik zit bij een geweldige club", zegt de stopper tegen ESPN. "Ik probeer zo veel mogelijk te spelen. Ik heb gesproken met Van Gaal en hij zei dat hij teleurgesteld was over wat er is gebeurd, maar dat hij wel op mij rekent."

Marcos Rojo hoort in de basis te staan bij Manchester United

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
10
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
72
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties