Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt

Laatste update:

"Wat is je ambitie? Wil je ooit Feyenoord 1 gaan trainen?", vraagt Sander de Kramer namens RTV Rijnmond aan Van Persie. "Hoofdtrainer bij een hele mooie club zijn", lijkt de voormalig aanvaller de vraag in eerste instantie te ontwijken.

Van Persie geeft vervolgens toch een concreet antwoord. "Ja, Feyenoord is natuurlijk mijn club. Maar ja, of dat zal gebeuren weet ik niet. En wanneer dat zal zijn, dat hangt ook van zoveel factoren af."

"Ik ga er niet een tijd op pinnen, überhaupt, of het ooit gebeurt", laat Van Persie alle opties open. "Ook hierin weer, waar we het net over hadden, is dat de puurheid van het coachen uiteindelijk leidend is."

"En daar horen ongelooflijk veel stappen bij. En die stappen ben ik nu aan het zetten. En dan volgt het moment als een schaduw, zeg maar. En uiteindelijk om het moment als eerste doel te pakken, dat is in mijn ogen niet de volgorde. De volgorde is: ik moet zelf eerst zorgen dat ik top word", zo benadrukt de jeugdtrainer.

Assistent van Jans?


Johan Derksen en René van der Gijp spraken afgelopen week in Vandaag Inside over de opvolging van Arne Slot, die Feyenoord inruilt voor Liverpool. "Als je in Nederland zoekt denk ik aan Ron Jans", begon Derksen.

Van der Gijp haakte in. "Jans dan met Van Persie. Dat zou ik dan zeggen. Laat Van Persie lekker twee jaar meelopen met Ron Jans. Met een beetje pech en blessures wordt Heerenveen veertiende. Dan heb je het gewoon kut gedaan."

Zie jij Robin van Persie ooit hoofdtrainer worden van Feyenoord?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
16
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
45
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties