Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenaankoop PSV heeft het zwaar: 'Hij is volgend seizoen fris'

Laatste update:

De Argentijnse aanvaller zou aanvankelijk pas in de zomer overkomen van Vélez Sársfield, maar PSV bleef lang onderhandelen om hem toch per 1 januari al te strikken. De verwachtingen waren zodoende hooggespannen. Tot minuten in het eerste kwam het vooralsnog echter niet. "We kiezen ervoor dat hij komend seizoen goed en fris aan de aftrap staat. Hij heeft nu twee keer een terugslag gehad in zijn revalidatie, we nemen geen risico's in de laatste twee wedstrijden", wordt Cocu vrijdag geciteerd door Voetbal International.

"Romero heeft het mentaal moeilijk gehad. Gelukkig is er een aantal spelers dat hem goed opvangt, dat proberen wij als staf ook te doen", geeft de trainer aan. Behalve Romero ontbreekt ook een andere aanvaller: Luuk de Jong is niet inzetbaar voor Cocu. De spits liep in de kampioenswedstrijd tegen Ajax een handblessure op. "Hij heeft nog wat last. Ik ga er wel van uit dat hij volgende week weer inzetbaar is", aldus Cocu, die 'misschien op één of twee posities' wijzigingen zal doorvoeren in zijn opstelling tegen ADO.

Vrijdagochtend schreef het Eindhovens Dagblad al dat Romero de focus verlegt naar komend seizoen. Hij kreeg begin dit jaar een spierblessure en daarna twee terugslagen bij een revalidatie. Deze week trainde de aanvaller nog steeds niet mee met de A-selectie. Volgens de regionale krant liet de jongeling, die tot medio 2023 heeft getekend, eerder op trainingen zien dat hij een toevoeging kan zijn, maar raakte hij alleen niet tijdig fit.

-
Verwacht je volgend seizoen veel van Maximiliano Romero?

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
9
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
16
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties