Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenaankoop Real aangepakt: 'Verlaat trainingen en niet bereikbaar'

Laatste update:

"Ik zorg voor elke speler van het nationale elftal, zodat ze het maximale uit hun kwaliteiten halen", vertelt Tumbakovic in een onderhoud met Blic Sport. "En ik zal ze ook nooit laten zakken." De keuzeheer is echter niet gelukkig met Jovic, die in november de interland tegen Luxemburg oversloeg wegens blessureleed. Vier dagen later kwam de spits echter wel in actie voor Real, tot ergernis van Tumbakovic. Jovic is voorlopig dan ook niet in beeld bij de Servische nationale ploeg.

Zidane: 'We hebben geen nieuwe spits nodig'

"Een van de spelers die momenteel geen deel uitmaakt van de Servische selectie is inderdaad Jovic", bevestigt Tumbakovic. "En er is ook maar een waarheid. Er is geen conflict tussen mij en Jovic, het probleem van Luka Jovic is Luka Jovic." Tumbakovic schetst enkele voorbeelden. "Deze speler verlaat opeens trainingen en is telefonisch niet bereikbaar. Als trainer wil ik altijd op een speler met dergelijke kwaliteiten kunnen rekenen, het zou onprofessioneel van mij zijn als ik dat niet deed."

"Maar de bal ligt nu wel bij Jovic. Hij moet ons, de fans, de media en de mensen van de voetbalbond ervan overtuigen dat hij voorbereid en verantwoordelijk bezig is", benadrukt de Servische bondscoach. "Hij heeft echter nog geen stappen in die richting gezet." Tumbakovic wil Jovic echter nog niet volledig afschrijven. "De deur staat open voor elke speler, dus ook voor Jovic. Ik doe dit werk al drie decennia als een ware professional en ik heb nog nooit bewust een loopbaan van een speler proberen te verwoesten. Dat zal ook nooit gebeuren. Ik heb veel spelers de juiste weg gewezen, dus waarom zou dat met Jovic ook niet kunnen?"

Luka Jovic verdient een tweede kans bij Servië

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties