Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop valt door de mand bij AZ: 'Maakt een hele slechte indruk'

Laatste update:

"Belic heeft het ook nog niet hè", snijdt Mario Been het onderwerp aan in De Eretribune. "Die is met veel bombarie gehaald om het middenveld te versterken, maar ik zie nog niet dat het echt een versterking is voor AZ. Misschien heeft hij tijd nodig."

Kwakman vond Belic een 'hele slechte indruk maken'. "Maar ik vind wel dat we jongens even wat tijd moeten gunnen. Het valt op dat hij heel veel ongelukkig balverlies lijdt, maar je moet zo'n jongen de tijd geven. Over een tijdje kun je hem beter beoordelen."

"Maar ik krijg niet de indruk dat hij even twee man wegsteekt", komt Jan Joost van Gangelen er nog een keer op terug. "Nee, maar zo'n speler is het ook niet, volgens mij", aldus Kwakman.

De woorden van Kwakman worden bevestigd door Luijckx. "Hij is een breker, de man die moet aanjagen. Aan de bal is niet zijn sterkste kwaliteit."

Belic kwam deze winter voor vier miljoen euro over van de Servische grootmacht Partizan. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van West Ham United, maar wist in Engeland nooit door te breken.

"Het is een jongen die veel in beweging is, veel loopt, makkelijk aan de bal zijn weg kan vinden, agressiviteit heeft in zijn spel en de duels niet schuwt", zei technisch directeur Max Huiberts vorige maand bij de presentatie van de Serviër.

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
27
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
11
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
15
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties