Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenaankoop van Ajax baalt: 'Ik zit gewoon in een lastige situatie'

Laatste update:

Van der Hoorn speelt ook dit seizoen zijn meeste wedstrijden voor Jong Ajax, in de Jupiler League. Een flinke teleurstelling, zo erkende de verdediger vrijdagavond na de 2-1 nederlaag tegen FC Eindhoven. "Ik zit gewoon in een lastige situatie. Het doet pijn dat ik al vier weken lang niet bij de selectie zit. Maar een wedstrijd is een wedstrijd en daarin word je beoordeeld. Vorig jaar deed ik het iets minder, maar nu sta ik er meer boven."

De Boer wil dat Van der Hoorn meer aan spelen toekomt. De verdediger mocht derhalve in actie komen in de bekerduels met JOS Watergraafsmeer en SV Urk. "De trainer wil dat ik aan mijn speeltijd kom. Daarom speelde ik bijvoorbeeld ook tegen Urk en speel ik nu alles in de Jupiler League." Van der Hoorn, 22 jaar, maakte enkele weken geleden al duidelijk dat hij, afhankelijk van de ontwikkelingen dit seizoen, een zomers vertrek bij Ajax niet uitsluit.

-
Mike van der Hoorn is een miskoop

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
9
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties