Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenaankoop van Ajax erkent: 'Ik ben nog maar drie jaar verdediger'

Laatste update:

"Bij Rapid Wien speelde ik in de jeugd altijd als aanvaller. Linksbuiten of spits. Dus als de trainer nog een aanvaller nodig heeft, moet hij het maar zeggen, haha", knipoogt Wöber. "Na een aantal blessures ben ik uiteindelijk achterin terechtgekomen. Daarom heb ik graag de bal. Inschuiven en passen doe ik graag. Dit is ook de belangrijkste reden dat Ajax me afgelopen zomer wilde hebben."

Wöber erkent dat hij nog sterker moet worden in de duels. Hij is onder de indruk van bijvoorbeeld Matthijs de Ligt, die weliswaar een jaar jonger is maar in de optiek van de Oostenrijker 'echt een beer' is. "Dat zie je toch nergens in Europa? Zo'n jong defensief centrum? Maar dat maakt Ajax ook zo'n bijzondere club."

Wöber had een jaar geleden al voor Ajax kunnen kiezen, maar hij wilde liever in Wenen blijven, in plaats van een seizoen bij Jong Ajax. Het vertrek van Davinson Sánchez naar Engeland, afgelopen zomer, zorgde voor een heel ander perspectief. Het voelt niet als extra druk om min of meer de opvolger van de Colombiaan te zijn. "Ik ben gewoon Max. Sánchez is drie stappen verder. Deze week speelde hij in de Champions League foutloos tegen Real Madrid en Cristiano Ronaldo."

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties