Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Miljoenenaankoop van Celta de Vigo heeft het verbruid bij trainer'

Laatste update:

Het lijkt erop dat Unzué in ieder geval in het huidige voetbaljaar geen prijs meer stelt op de aanwezigheid van Mor, die in de zomer voor dertien miljoen euro werd overgenomen van Borussia Dortmund en daarmee de op één na (Catanha werd in 2001 voor veertien miljoen overgenomen van Málaga) duurste aanwinst ooit is van Celta de Vigo.

Unzué vertelde in december al dat Mor meer moet brengen: "Hij moet mentaal een stap maken. Hij heeft de kwaliteiten, maar hij moet grip krijgen op ons collectieve idee alhier en moet effectiever voetballen als hij op het veld staat." In april kwam het voor het eerst tot een 'aanvaring' tussen speler en trainer, want Mor verscheen te laat op de training.

Unzué liet de vijftienvoudig international van Turkije buiten de selectie voor het duel met Sevilla en in de vier wedstrijden hierna speelde het talent slechts 47 minuten. Wat er dinsdag precies is voorgevallen op de training is onduidelijk, maar dat Mor geen goede beurt heeft gemaakt bij de oefenmeester, lijkt zonneklaar.

Emre Mor valt dit seizoen ... bij Celta de Vigo

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties