Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenaanwinst PSV maakt indruk: 'Hij heeft iets weg van Luis Suárez'

Laatste update:

De analist ziet gelijkenissen met oud-international Johnny Rep. "Ook zo'n brutaaltje, links en rechts erlangs slalommend. En met rendement", zegt hij tegen Omroep Brabant. Lozano kwam de afgelopen transferperiode voor een bedrag van ongeveer acht miljoen euro over van CF Pachuca. "Laten we er niet omheen draaien: het plan is om hem door te verkopen en dan is PSV de ideale etalage. Hij is echt buitengewoon getalenteerd. Vrij uitzonderlijk zelfs, voor de Eredivisie", stelt PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

AD-columnist Sjoerd Mossou kan zich vinden in de woorden van De Mos, al trekt hij de vergelijking met enkele andere spelers die in het verleden actief waren in de Eredivisie. "Hij doet me qua stijl denken aan een jonge Arjen Robben. Hij heeft ook wel iets van Luis Suárez. Een intuïtieve actie maken en onderweg bedenken waar het heengaat", aldus Mossou, die benieuwd is naar de mentale weerbaarheid van Lozano. "Straks is het winter, speelt PSV niet Europees en worden het lange, eenzame woensdagavonden in de kou. Pas dan zullen we merken of hij het mentaal aankan."

Is Hirving Lozano de beste speler in de Eredivisie?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties