Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenflop van Feyenoord kan na precies 9 speelminuten vertrekken

Laatste update:

Ilta-Sanomat noemt Antonucci een huge recruitment voor HJK, de huidige nummer twee van de Finse Veikkausliiga. Vooral zijn prestaties bij FC Volendam worden geroemd. Antonucci wordt al anderhalf jaar gehuurd door het Andere Oranje, in wiens shirt hij in die tijd tot 33 wedstrijden, 3 treffers en 2 assists kwam. In zijn enige halfjaar dat hij in Rotterdam was, kwam de Belg alleen in actie tegen FC Drita in de voorronde van de Conference League.

Een exit deze zomer leek dan ook al waarschijnlijk. Met HJK kan Antonucci de Champions League in, daar de Finnen het in juli opnemen tegen Larne in de eerste voorronde. HJK hoopt dan al over zijn nieuwste aanwinst te kunnen beschikken. Bij de club loopt onder meer Jukka Raitala rond, die tussen 2012 en 2014 voor sc Heerenveen uitkwam. HJK is tevens de recordkampioen van Finland: sinds 1930 bemachtigde het 33 maal de landstitel.

Antonucci gold vroeger als groot talent, maar hij heeft zijn belofte vooralsnog niet kunnen inlossen. In 2017 vertrok hij vanuit de Ajax-jeugd naar AS Monaco, dat hem na twee jaar voor een jaar naar Volendam stuurde. Wat Feyenoord daar zag kon de club bekoren en dus trok toenmalig td Frank Arnesen de knip. Antonucci ligt nog vast in De Kuip tot medio 2024 en gaat vermoedelijk met verlies verkocht worden. Hij wordt door Transfermarkt getaxeerd op één miljoen euro marktwaarde.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
4
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Bas Nijhuis zorgde zelf voor de seponering van zijn net uitgedeelde rode kaart
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
21
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties