Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoeneninjectie moet op termijn tot 'serieuze Eredivisionist' leiden

Laatste update:

De Gelderlander schrijft dat Boekhoorn de koers gaat uitzetten na een 'opschoning' binnen de clubleiding en een nieuwe aandelentransactie. Omdat het juridisch gecompliceerd ligt, is er geen sprake van een overname. Boekhoorn zou ook niet de ambitie hebben om NEC over te nemen. "Marcel vindt dat een voetbalclub het eigendom moet zijn van de fans, van de mensen die van de club houden. Hij wil de club helpen, de structuur verbeteren en zorgen dat NEC financieel weer gezond wordt. Dat doet hij uit liefde voor de club", laat een anonieme bron weten aan het regionale dagblad.

Boekhoorn gaat 'bewuste en structurele investeringen' doen. Dat moeten meteen 'miljoenen euro's' zijn, want die zijn volgens de Gelderlander nodig om 'stand te houden' in de top van het Nederlandse voetbal. Boekhoorn dicht al jaren de begroting van NEC, betaalt de afkoopsommen bij ontslagen en heeft in de afgelopen twintig jaar 'zeker 25 miljoen euro' in de club gestoken. "Nu stapt Boekhoorn ook echt in. En dat is een heel goede zaak voor de club", aldus Leen Looijen, lid van de raad van commissarissen van NEC.

"Dit proces is al langere tijd bezig. Er wordt nu bewust beleid uitgestippeld. NEC moet weer een stabiele Eredivisionist worden", stelt Looijen. Er is met de komst van Ted van Leeuwen als technisch directeur al een eerste stap gemaakt in het door Boekhoorn beoogde nieuwe beleid. Helemaal rond is de deal nog niet, stelt een bron dicht bij Boekhoorn. "Volgens mij onderhandelt Marcel nog met de gemeente Nijmegen en de Belastingdienst over een aantal belangrijke financiële zaken, want de club staat er zeer beroerd voor. Pas als ze daar uitkomen, stapt hij in."

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
1
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
12
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties